moriq Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Więc na początek co i jak mam podpięte w modelu usterzenie motylek, ELEV + RUDD lotki na dwóch kanałach, AILE + AUX1 klapy na Y do GEAR silnik THRO rzecz jasna ponieważ chciałem zrobić sobie butterfly-a to na jednym miksie zrobiłem GEAR -> FLAPS i działa to bardzo ładnie, klapy w dół a lotki w górę, jednak aby przeciwdziałać ostremu zadzieraniu nosa po włączeniu takiego hamulca ustawiłem na drugim mikserze GEAR -> ELEV i jest cacy. Wszystko działa tak jak oczekiwałem i jak powinno. Jednak ta aparatura ma już wbudowany oddzielny mikser do klap FLAPS gdzie ustawiamy położenie klap (klapolotki) dla położenia pstryczka U i D oraz jednocześnie dla ELEV czyli jeden mikser miałbym załatwiony. Jednak chciałbym domiksować sobie na MIX 1 kombinację FLAP -> GEAR i tak próbowałem, jednak z jakiegoś magicznego powodu to nie działa. SW daję ON czyli miksowanie zawsze włączone i lipa. Kanał GEAR przy machaniu przełącznikiem FLAP ani drgnie. Czy ktoś wie co robię źle, ewentualnie czy to można tak ustawić w tej apce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts