Areq Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Hej, Pewnie jest to jakaś błahostka, niemniej nie mogę sobie za chińskiego boga poradzić z ustawieniem klapolotek w A9. Mam prosty model szybowca w układzie 2 serwa w skrzydłach (lotki) oraz kierunek i wysokość. Chcę mieć możliwość używania lotek jako klap po lądowania itp. Proszę o pomoc jak to ustawić. Niby mam włączony mixer Aileron to Flap, ale przy żadnym ustawieniu tych % nie ma reakcji w modelu w temacie klap. Lotki, inne stery i mixery np lotek z kierunkiem chodzą jak trzeba a ten nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomnow95 Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Napisz do mnie na GG. Będzie najwygodniej i szybko załatwimy sprawe:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Areq Posted May 6, 2011 Author Share Posted May 6, 2011 Ok już po problemie Okazało się, że byłem za mądry i zamiast wybierać skrzydło w wersji 2Aile brałem 2Aile+2Flap i wtedy był cyrk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts