arek18 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 witam jestem z raszyna i szukam kogoś kto mi pomoże w opanować latanie może być także mszczonów jak ktoś jest tam większe pole to manewru czekam na odpowiedz jak co gg 8221751 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Jeżeli faktycznie masz 89 lat zgodnie z tym co podałeś w profilu to jestem w stanie się poświęcić i pojechać do Warszawy, Mszczonowa, czy Raszyna. Tyle że przypuszczam że tak podszedłeś do wypełniania profilu jak i do ortografii, czyli byle jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek18 Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 tak przepraszam mam 20 lat zaraz zmienie w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabcio Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ćwiczyłeś na symulatorze? Jeśli podczas symulacji panujesz jako tako nad modelem, gdy ten leci przodem / tyłem / bokiem do Ciebie, to wpadnij w weekend do Parzniewa http://www.lotnisko-rc.pl/news.php . Tam powinieneś uzyskać pomoc. Przed wizytą zachęcam do zapoznania się z regulaminem i z zasadami członkostwa - goście mają ograniczone możliwości korzystania z lotniska. Jeżeli jeszcze plączą Ci się kierunki to ćwicz dalej na symulatorze (choćby najprostszym, darmowym FMS). Jaki model masz do nauki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek18 Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 cessna 747 ale symulatora nie mam niestety ja tak ćwiczę na polach w Falentach bo nie mam własnego samochodu to nie mogę się zbytnio poruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi