mkrawcz1 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Czyli rozumiem, że aktualną "produkcję" po prostu wkładam/lutuję do nadajnika i jest OK?
mikon Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Czyli rozumiem, że aktualną "produkcję" po prostu wkładam/lutuję do nadajnika i jest OK? Mój DFT kupiony jesienią już posiadał diodę, z informacji od innych użytkowników wynika że pozostałe moduły też są w tą diodę wyposażone - więc lutować i w powietrze. Pozdrawiam Michał
Capriman Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Hej Ostatnio zainteresowałem się Frsky i za nic nie mogę znaleźć jakiegokolwiek dodatkowego czujnika np. do mierzenia prędkość...? Widziałem też alternatywny soft do turnigy9x gdzie jest możliwość podglądu na wbudowanym ekranie...Testował ktoś?
darzur Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Widziałem też alternatywny soft do turnigy9x gdzie jest możliwość podglądu na wbudowanym ekranie...Testował ktoś? Wielu z tego wątku. Sam też używam tego softu ale bez telemetrii bo nie mam modułu. Tak czy inaczej na rynku nie znajdziesz wielu aparatur z możliwościami dawanymi przez er9x.
pppd Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Widziałem też alternatywny soft do turnigy9x gdzie jest możliwość podglądu na wbudowanym ekranie...Testował ktoś? Testowałem, działa bez zastrzeżeń.
Rekomendowane odpowiedzi