Lukis Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Chciałem poinformować tych co jeszcze nie wiedzą a mieli by ochotę i czas aby zobaczyć to co będzie się działo 15 sierpnia w Krakowie . Będzie to wyścig na niebie, ziemi i wodzie, zmierzą się ze sobą bolid formuły 1, samolot Air Race oraz wyścigowa łódź. Ja z kilkoma kolegami będę tam na pewno. Więcej informacji znajdziecie pod tym linkiem: http://www.f1.v10.pl/Red,Bull,3D,Race,w,Krakowie,2661.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 szykuje się niezły dym, ja będę na pewno, trzeba przyjść wcześniej, bo spodziewam się, że cały most i bulwary będą zapchane ludziami :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 I TEQ z braciszkiem się zjawi A Ci którzy nie będą obejrzą nagrany film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.