spad Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYK Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Dobrze latasz, ale widzę że te drzewa bardzo Cię kusiły :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Latasz jak niedoszkoleni motocykiści :crazy: ,a to sie tak z reguły kończy :twisted: .Po za tym filmik o.k. :jupi: Uważaj na LUDZI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Jaka masz kamerke?? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 gopro hd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Podoba mi się ten manewr w 8:10 Szkody są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Podoba mi się takie latanie. Ja swoje FPV niestety musiałem sprzedać bo strasznie zakłócało 35Mhz. Może kiedyś powrócę do tego ale pewnie już z copterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmz Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Latasz jak niedoszkoleni motocykiści ,a to sie tak z reguły kończy .Po za tym filmik o.k. Uważaj na LUDZI. no kolega tam ostro sobie poczyna. aż strach sie oderwac od ziemi zeby tym przecinakiem nie oberwać. jak słysze ten wysokoobrotowy silnik to mi ciarki po plecach przechodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Rewelacyjne latanie, chociaż kusiłeś los tyle razy że szczerze to dziwię się, że tyle razy Ci się udało zanim przywaliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 odnoszę wrażenie, że gdyby nie ta trawa, to udałoby Ci się poderwać maszynę do lotu . Chyba że kamera oberwała i nic nie widziałeś w monitorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 odnoszę wrażenie, że gdyby nie ta trawa, to udałoby Ci się poderwać maszynę do lotu . Chyba że kamera oberwała i nic nie widziałeś w monitorzepo oględzinach okazało się, że trafienie było skrzydłem a poza lekkim złamaniem ogona nic poważnego się nie stało (już wszystko naprawione) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi