alenik Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Czy któryś z użytkowników dokonał takiej wymiany? Jeśli tak to na jaki LiPo i czy przy wtyku akumulatora trzeba było kombinować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomnow95 Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Wimieniasz na dowolne lipo 2s. Wtyczka JST(ta czerwona mała). W aurorze masz napisaną polaryzacje przy wtyku. Ja wymieniłem na 2s 1600mah i latam okolo 7h Link to comment Share on other sites More sharing options...
franc Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Czy któryś z użytkowników dokonał takiej wymiany? Jeśli tak to na jaki LiPo i czy przy wtyku akumulatora trzeba było kombinować. Witam ,ja osobiście posiadam i używam takiej baterii http://www.energypower-rc.com/produkt/26/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderok Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 oczywiscie pamietaj zeby w aurorce zmienic w ustawieniach jaka masz baterie czy lipo czy nimh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts