Alfone Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam! Piszę, ponieważ nic nie znalazłem, jeśli gdzieś jest przepraszam widocznie źle szukałem. Mianowicie chodzi mi o to czy da się wyłączyć w tej kamerze "automatyczne wyłączanie się kamery poprzez zamykanie klapki-ekranu" mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi. Pytam dlatego, ponieważ kupiłem tę kamerę z myślą o filmowaniu z powietrza, miejsce na kamerkę jest już wycięte w modelu. No, ale by filmować tą kamerą klapka musi być otwarta. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Klapke mozna tak zlozyc na plasko i dalej filmowac!!!!!Wiem bo sam tak robie pozdro Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Mam Camileo P10, do celów nagrywania rozkwieciłem ja doszczętnie ;-) Przynajmniej jest lekka. Masa spadła z 200g do niecałych 60. Może warto się zastanowić nad takim rozwiązaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfone Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Klapke mozna tak zlozyc na plasko i dalej filmowac!!!!!Wiem bo sam tak robie pozdro JacekGdy klapkę składam to kamera się wyłącza, stąd pytanie.O rozebraniu kamery też myślałem, ale chciałbym ją też używać do celów nie modelarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Tomku , masz Camileo S-10 czy taką jak P-10? Jacek pisał dobrze , ja tak mam w S-10. Monitorek przekręć o 180 st. i zamknij, a kamera nie powinna się wyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfone Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Witam! Trochę techniki i człowiek się gubi... :roll: Najłatwiejszego rozwiązania nie wziąłem pod uwagę, nie kombinowałem wcześniej czy da się klapkę odwrotnie złożyć. Dzięki Panowie za pomoc. :wink: Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi