specyfick Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 No i film z zawodów zrobiłem ... a konkretnie z pierwszego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Widze że pogoda dopisała - mam nadzieje że zawodnikom także się podobało. żałuję że tej okazji 80euro za taki model (tak wiem ze uszkodzony) ale zrobi się kilka napraw i jak dla laika takiego jak dla mnie extra sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 80 eur to tylko za podstawke pod model, wlasnie ta z karteczką. Dokładając jeszcze 1000 eur moźna juź mieć model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 myslałem ze chodzi o ten rozbity model bez wyposażenia - czyli okazji nie było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi