Linean Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Witam Jestem Maciek ,mam 16 lat , przygodę z modelarstwem zaczynam od jakiegoś miesiąca , wczesniej latałem tylko zabawkami i okazyjnie 4ch motoszybowcami . Proszę o szybką aktywację konta , bo mam kilka pytań . Wziąłem się właśnie za budowę TOTO-0 ( albo raczej jestem w trakcie ) i potrzebuję trochę pomocy . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Warto regulamin przeczytać dokładnie. Raz podajesz wiek 21,a napisałeś ,że masz 16 lat :roll: Z aktywacją będą kłopoty. Jeszcze do tego miasto, jakieś mało znane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Z wiekiem nie wiem co nie pasuje . . a miasto już poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi