PiotrasMG Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam wszystkich serdecznie! Jestem z wykształcenia informatykiem oraz strażakiem. Od niedawna interesuję się modelarstwem RC i właśnie przymierzam się do zbudowania pierwszej makiety. Pozdrowienia dla Pana Władka który okazał się wielką wyrozumiałością i pomocą w zdobyciu planów makiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam i pozdrawiam Wladek. Plany wysle dzisiej wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlb Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam po raz drugi. Jestem z Lubania, mam 55 latek i chciałbym coś zbudować. Coś co jeździ lub lata. Ostatnie modele zbudowałem jakieś 40 lat temu. Do dziś leżą na półce książki W. Schiera o silnikach i paliwach. Niestety wszystko jest już nieaktualne bo lata w ewolucji również modelarskiej nie stoją w miejscu. Będę wdzięczny za pomoc w rozwiązywaniu problemów. Pozdrawiam, Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi