PiotrasMG Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Witam wszystkich serdecznie! Jestem z wykształcenia informatykiem oraz strażakiem. Od niedawna interesuję się modelarstwem RC i właśnie przymierzam się do zbudowania pierwszej makiety. Pozdrowienia dla Pana Władka który okazał się wielką wyrozumiałością i pomocą w zdobyciu planów makiety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladek Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Witam i pozdrawiam Wladek. Plany wysle dzisiej wieczorem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dlb Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Witam po raz drugi. Jestem z Lubania, mam 55 latek i chciałbym coś zbudować. Coś co jeździ lub lata. Ostatnie modele zbudowałem jakieś 40 lat temu. Do dziś leżą na półce książki W. Schiera o silnikach i paliwach. Niestety wszystko jest już nieaktualne bo lata w ewolucji również modelarskiej nie stoją w miejscu. Będę wdzięczny za pomoc w rozwiązywaniu problemów. Pozdrawiam, Wojtek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts