tadek041 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam serdecznie. Poszukuję pracy. Posiadam prawo jazdy kategorii B. Chęć do pracy i zaangażowanie oraz łatwość nawiązywania kontaktów to to co mogę zaoferować z mojej strony. Jeżeli ktoś ma informacje o pracodawcach poszukujących takowych pracowników na terenie Krakowa i okolic. To prosiłbym o kontakt. A może któryś z szanownych forumowiczów prowadzi działalność i szuka pracownika. > ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Tadzik w pośredniaku byłeś :mrgreen: tam popytaj, na pewno maja jakieś oferty satżu bądź pracy dla młodych ludzi, na pewno EFS daje kase na zatrudnienie dla ludzi do 25 roku życia - wiem, bo juz 2 razy korzystałem z tego programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Może to http://www.rcmodele.com/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi