olo Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Olo a gdzie to fociłeś ? Bo widzę tu mojego ulubionego F-104 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Daleko baza lotnicza w Lechfeld 8elt brała tam udział w ćwiczeniach ELITE 2007 no i przy okazji trochę napstrykałem i nagrałem.Jestem zadowolony bo zobaczyłem jeszcze jak lata Phantom jak dla mnie to prawdziwa gratka Musiały na tym lotnisku kiedyś F-104 stacjonować ,oglądałem i trochę pomacałem i to jest dopiero latający ołówek. Jak będę miał ciut wolnego czasu i miejsca na twardym to zgram i wrzucę parę filmów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Olo jakim cudem się tam znalazłeś? Apropo F-104 Podobno ten samolot jest uważany za jedną z największych lotniczych pomyłek i jest świadectwem wielkich afer korupcyjnych. I przede wszystkim tyczy się to lotnictwa Niemiec. Piszę "podobno" ponieważ nie mam zwyczaju powoływać się na jeden dokument traktujący poniekąt również ten samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.