Motylasty Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Olo a gdzie to fociłeś ? Bo widzę tu mojego ulubionego F-104
olo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Daleko baza lotnicza w Lechfeld 8elt brała tam udział w ćwiczeniach ELITE 2007 no i przy okazji trochę napstrykałem i nagrałem.Jestem zadowolony bo zobaczyłem jeszcze jak lata Phantom jak dla mnie to prawdziwa gratka Musiały na tym lotnisku kiedyś F-104 stacjonować ,oglądałem i trochę pomacałem i to jest dopiero latający ołówek. Jak będę miał ciut wolnego czasu i miejsca na twardym to zgram i wrzucę parę filmów .
marcin133 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Olo jakim cudem się tam znalazłeś? Apropo F-104 Podobno ten samolot jest uważany za jedną z największych lotniczych pomyłek i jest świadectwem wielkich afer korupcyjnych. I przede wszystkim tyczy się to lotnictwa Niemiec. Piszę "podobno" ponieważ nie mam zwyczaju powoływać się na jeden dokument traktujący poniekąt również ten samolot.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.