Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Krótko się przedstawię - mam 15 lat, 175 cm wzrostu i zero zarostu xD, mieszkam w malowniczej wsi Kierlikówka tuż pod górą Kamionną. Modelarstwem interesuję się od dawna, głównie redukcyjnym ale obecnie stałem się fanem modelarstwa RC. Póki co latam Lamą v4 oraz różnymi modelami w Phoenix RC, jestem aktywnym użytkownikiem forum epheli.pl . Przybyłem tutaj, aby zasięgnąć wiedzy nt. samolotów RC, gdyż że bo :) mam zamiar zbudować lub kupić jeden.

Generalnie Beskid Wyspowy jest piękny, wręcz idealny do FPV więc zapraszam na górę Kamionną, znajdzie się jeszcze paru modelarzy-pilotów. Niedaleko znajduje się Łososina dolna, a w niej lotnisko, o którym na pewno część użytkowników słyszała - w zeszłe wakacje odbyły się tam bodajże europejskie zawody akrobacji szybowcowej.

Model jaki planuję zbudować to rurolot - pozytywnie oceniany jak na początek, następnie myślę że pod FPV zamiast kupować Betę 1400 to wraz z moim modelarskim mentorem wykonamy Ursusa.

W zasadzie to by było na tyle, życzę miłego dnia (i nocy) oraz ,,coby" się wam nie zdarzały krety.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.