tofikwroc Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 WITAM MAM PROBLEM Z PAROWANIEM NOWEGO ODBIORNIKA CORONE CR8D 2,4 GHZ :roll: . PO PROSTU ZAPOMNIAŁEM JAK TO SIE ROBI :oops: PROSZE O POMOC :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_w1 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Instrukcja jest na stronie producenta 1. Uruchomić nadajnik przytrzymując przycisk programowania. 2. Uruchomić odbiornik wciskając przycisk programowania. 3. Jak odbiornik sparuje się to dioda w nim zamruga 2 razy. 4. Wyłączyć odbiornik 5. Wyłączyć nadajnik Gotowe Ze swojego doświadczenia wiem, że nadajnik i odbiornik nie mogą być bardzo blisko siebie (poniżej 1m) bo nie zawsze się łączą po sparowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofikwroc Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 :mrgreen: WIELKIE PODZIĘKOWANIE ZA POMOC. TAK ŻE JUTRO WZNIOSĄ SIĘ AŻ MOJE CZTYRY SAMOLOTY A NIE JAK DO TEJ PORY JEDEN TRZY DODATKOWE ODBIORNIKI Z PAROWANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 A czemu krzyczysz? :shock: Człowiek w twoim wieku powinien raczej wykazywać się spokojem i opanowaniem, a nie drzeć się jak jakieś dziecko neostrady. O orto-gramatycznej części wypowiedzi nie wspomnę. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofikwroc Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 sorrki za ortografie :oops: to z powodu powodzenia po kilku dniowej walce z odbiornikami . JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi