Artur z kołobrzegu Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam , sieje mi z beca w regulatorze , myślę że gdy zastosuję zewnętrzny bec to pomoże . Pytanie brzmi jak to zrobić . Mam 3 kable od regulatora; czerwony ,czarny i sygnał . Gdy przetnę czerwony i czarny od regulatora a puszczę sam sygnał do odbiornika - i osobne zasilanie do odbiornika- wtedy nie działa . Regiel musi być połączony z odbiornikiem czarnym albo czerwonym oraz sygnałem , żeby działało. który kabel należy wybrać - ten czarny czy czerwony i do niego dodać sygnał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Regulator silnika podłączasz tylko przewodami czarnym i sygnałem z odbiornikiem, tj. masa i sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6761 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Dziękuję ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi