Artur z kołobrzegu Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Witam , sieje mi z beca w regulatorze , myślę że gdy zastosuję zewnętrzny bec to pomoże . Pytanie brzmi jak to zrobić . Mam 3 kable od regulatora; czerwony ,czarny i sygnał . Gdy przetnę czerwony i czarny od regulatora a puszczę sam sygnał do odbiornika - i osobne zasilanie do odbiornika- wtedy nie działa . Regiel musi być połączony z odbiornikiem czarnym albo czerwonym oraz sygnałem , żeby działało. który kabel należy wybrać - ten czarny czy czerwony i do niego dodać sygnał ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fischer8 Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Regulator silnika podłączasz tylko przewodami czarnym i sygnałem z odbiornikiem, tj. masa i sygnał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiesiek Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6761 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z kołobrzegu Posted May 23, 2011 Author Share Posted May 23, 2011 Dziękuję ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts