aniolg Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Witam wszystkich ponieważ jestem pierwszy raz na forum . Chciałem zaprezentować moje pierwsze loty na Wing Dragonie Sporster i kolejne wypociny pozdrawiam Aniolg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek19 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Witamy na forum, a co do filmików to jestem dosłownie zawiedziony, bo nie widziałem lądowań. :| Życzę powodzenia, tyle samo lądowań co startów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolg Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Przyznaję racje ! Jak widać nie ja kręcę filmiki tylko moja 8 letnia córka Zawsze proszę ją aby dotrwała do lądowania . Jak kończę latać to moje małe kochanie już zbiera kwiateczki na polu a aparat leży w aucie he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Jak na osiem latek, to nieźle daje sobie radę. PS> Ty zresztą też :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi