Arkos Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Na pikniku w Opolskiem Leszek Kwarciński zaprezentował nowy model Max`a 60 (inch) Model będzie uzbrojony przez Marka W., oblatany i będzie zdana relacja video.
Tom Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam Są jakieś wieści o nowym Max-ie, czy już został wyposażony, a może już poleciał ? Pozdrawiam Tomek
Arkos Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 Proszę bardzo, więcej informacji za chwilę ...
marek_w Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Uzbarajanie modelu opisałem na naszym lokalnym forum: http://ossm.pl/viewtopic.php?t=778
Tom Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dzięki Arku, dzięki Marku. Zamówiłem Max-a i myślałem że pójdzie gładko, a tu trzeba czekać dalej. Pozdrawiam Tomek
marek_w Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wiem, że Leszek Kwarciński intensywnie pracuje nad nowym Maxem, poprawia trochę kadłub i być może dlatego sprawa się trochę przedłuża. Niebawem dostanę nowy kadłub i przetestuję model.
Tom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Czekam z niecierpliwością na Twoją relację o Max-ie z nowym kadłubem, przyznam że troszkę mnie zmartwiło że będę musiał ołów wozić za friko w powietrzu. Ale za chwilę dowiedziałem się że Leszek Kwarciński pracuje nad nowym kadłubem co bardzo mnie ucieszyło i zmartwiło jednocześnie. Dam rade wytrzymam Pozdrawiam Tomek
Rekomendowane odpowiedzi