Arkos Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Na pikniku w Opolskiem Leszek Kwarciński zaprezentował nowy model Max`a 60 (inch) Model będzie uzbrojony przez Marka W., oblatany i będzie zdana relacja video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Witam Są jakieś wieści o nowym Max-ie, czy już został wyposażony, a może już poleciał ? Pozdrawiam Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkos Posted June 13, 2011 Author Share Posted June 13, 2011 Proszę bardzo, więcej informacji za chwilę ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_w Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Uzbarajanie modelu opisałem na naszym lokalnym forum: http://ossm.pl/viewtopic.php?t=778 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Dzięki Arku, dzięki Marku. Zamówiłem Max-a i myślałem że pójdzie gładko, a tu trzeba czekać dalej. Pozdrawiam Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_w Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Wiem, że Leszek Kwarciński intensywnie pracuje nad nowym Maxem, poprawia trochę kadłub i być może dlatego sprawa się trochę przedłuża. Niebawem dostanę nowy kadłub i przetestuję model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Czekam z niecierpliwością na Twoją relację o Max-ie z nowym kadłubem, przyznam że troszkę mnie zmartwiło że będę musiał ołów wozić za friko w powietrzu. Ale za chwilę dowiedziałem się że Leszek Kwarciński pracuje nad nowym kadłubem co bardzo mnie ucieszyło i zmartwiło jednocześnie. Dam rade wytrzymam Pozdrawiam Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts