Leda_g Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam I kolejny model do testów, tym razem bardzo nietypowy. Link http://abc-rc.pl/p/49/1936/model-cobra-wiatrakowiec-autogiro-autozyro-morlock--gdy-umiem-juz-troche-latac-samoloty-i-szybowce.html Wraz z modelem zostanie przekazane: serwa x2, silnik, śmigło, piasta , regulator, akumulator, przedłużacze i złącza. Celem testu ma być sprawdzenie takich konstrukcji oraz ich rozpropagowanie Chcielibyśmy aby modelarze nie bali się eksperymentować z nietypowymi konstrukcjami. Dlatego też ten zestaw otrzyma modelarz posiadający doświadczenie i który będzie w stanie pokazać ten model w locie szerszemu gronu (zloty, pikniki, zawody itp) Oczywiście relacja obowiązkowa Propozycje z opisem jak to będzie pokazywane i gdzie prosimy pisać w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Witam, Widzę, że na Wilgę jest dużo chętnych, a wiatrakowca się boimy :wink: Więc ja jako ten odważny :wink: zgłaszam się na kandydata na testera. Myślę, że mam na tyle doświadczenia, aby podołać wyzwaniu Szczegóły w PW P.S - Jeżeli model nada się w jakikolwiek sposób do nauki, to kilka początkujących osób, które staram się nauczyć latać i zarazić naszym hobby na 100% się ucieszy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam Ludzie nie wszyscy naraz , ale tłumy Widzę że maszyna wszystkich odstrasza - jedynie Czarek odważny. A za odwagę się nagradza - dlatego model z wyposażeniem wędruję do niego. Może zdążysz na Żar - fajnie byłoby taką maszynę tam zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja bym chętnie wziął ale bez wyposażenia Jestem ciekaw jak to będzie latało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Postaram się nie zawieść i może trochę oswoić ludzi z tego typu konstrukcjami Może zdążysz na Żar - fajnie byłoby taką maszynę tam zobaczyć Niewykluczone :wink: P.S - PW poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Nie wiem, czy już nie za późno, ale też mógł bym przetestować to sprzęcicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Stanowczo za późno. Na dniach spodziewajcie się opisu :Wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi