kamil_rc Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 A ja tylko prosze o więcej zdjęć Miałem sie wybrać na zawody a tu patrze, taka brzydka pogdoda to pewnie ciężko będzie z lataniem. Ale widzę ze impreza udana, i mam nadzieje ze wkoncu uda mi się umówić z Panem Januszem na wspólne holowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Któś cóś tam nie wierzył w latanie w sobote ? Ano to sie pomylił niestety . Właśnie montuje film, a zdjęcia Janusz wrzucił i jeszcze wrzuci - jesli można . Krzychu nie masz co tak bardzo dziękować to zwykła ludzka rzecz. Szkoda tylko że troszkę zwlokłeś z ujawnieniem problemu , bo byłoby zrobione w tzw. "tri miga" Trocheńke tylko mam posmak niesmaku z powodu tej głupiej kraksy no ale nauka kosztuje - jak to mówią w świecie . Zapraszamy na przyszłość - Polski biegun ciepła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Kurcze Januszu widzisz zapomniałem o tym pierwszym miejscu hehe. A wywalczyłem je modelem który ma grubo ponad 20 lat Pozdrawiam Ty Kurcze to oddawaj ten puchar - model za stary - przyjedziemy do Ciebie z flaszką i zabierzemmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam, następne foty; [/url cdm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Nie ma to jak wieczorne ognisko i rozmowy przy nim do późnych godzin nocnych lub jak kto woli wczesnych porannych po całym dniu lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 I te wieczorne dowcipy Marcina hehehe A tak w ogóle Januszu czy można gdzieś obejrzeć cała galerię z zawodów ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Zapraszamy do galerii zdjęć na naszej stronie http://www.avia.tarman.pl/index.html?grp=55&info=354 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Super galeria, zaraz wstawię link do strony attp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Super zdjęcia! A co się stało z tym Piperkiem?? :shock: edit: I prośba do Janusza Mógłbyś zrobić zdjęcie swojej półki z trofeami? :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 On nie ma półki . Trzeba było wybudować oddzielny pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Jeszcze jedna galeria u naszego patrona medialnego Intermaks - Galeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi