kefir Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Jako że pogoda denna to postanowiłem z rodziną pojechać do przyczepy ale i tam pogoda straszna wiało jak cholera (a zaraz po wylądowaniu zaczęło padać) No i tak mnie przewiało że nie mogę głową ruszać masakra jakaś [vimeo] [/vimeo]
arti61 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 E, to żaden problem. Gorąca woda do termoforka, i do łóżeczka. Rano jak nowo narodzony. A tak na boku, to kolega kreci bardzo przyjemne w oglądaniu filmiki Dużo zdrowia !!!!!
kefir Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 E, to żaden problem. Gorąca woda do termoforka, i do łóżeczka. Rano jak nowo narodzony. A tak na boku, to kolega kreci bardzo przyjemne w oglądaniu filmiki Dużo zdrowia !!!!! Dzięki ale ja często mam zapalenie mięśnia trójgłowego a to juz boli i chwile trzyma czasami bez zastrzyków nie rozejdzie się
piotr22 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Super film , ale ja się pytam gdzie ten wiatr , bo jezioro to jedna wielka płaska tafla . Może od wirników coś zawiało
Maciej1996 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Wiatr jest na pewno, tylko nie ma się co kierować wodą, widać to przy przelotach w jedną stronę quad mocno pochylony i leci wolno, a w drugą leciutko i idzie od razu Super filmik jak zwykle !
kefir Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 Najciekawsze jest to że na filmie nigdy nie widać że wieje
Rekomendowane odpowiedzi