kefir Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Jako że pogoda denna to postanowiłem z rodziną pojechać do przyczepy ale i tam pogoda straszna wiało jak cholera (a zaraz po wylądowaniu zaczęło padać) No i tak mnie przewiało że nie mogę głową ruszać masakra jakaś [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 E, to żaden problem. Gorąca woda do termoforka, i do łóżeczka. Rano jak nowo narodzony. A tak na boku, to kolega kreci bardzo przyjemne w oglądaniu filmiki Dużo zdrowia !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 E, to żaden problem. Gorąca woda do termoforka, i do łóżeczka. Rano jak nowo narodzony. A tak na boku, to kolega kreci bardzo przyjemne w oglądaniu filmiki Dużo zdrowia !!!!! Dzięki ale ja często mam zapalenie mięśnia trójgłowego a to juz boli i chwile trzyma czasami bez zastrzyków nie rozejdzie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr22 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Super film , ale ja się pytam gdzie ten wiatr , bo jezioro to jedna wielka płaska tafla . Może od wirników coś zawiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Wiatr jest na pewno, tylko nie ma się co kierować wodą, widać to przy przelotach w jedną stronę quad mocno pochylony i leci wolno, a w drugą leciutko i idzie od razu Super filmik jak zwykle ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Najciekawsze jest to że na filmie nigdy nie widać że wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi