kankrz Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Witam Czy ktoś cos wie na ten temat ? Proszę o wiadomość... pozdroKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 --> facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 --> facebook A bez tego to już nie można się dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kankrz Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Mysle ze nie przeskrobie jak odpowiem (bo juz wiem) : nie ma zlotu. Szkoda, pamietam ze byl tam fajny klimat a i blisko ode mnie. Gdyby ktos z okolic Legnicy chcial gdzies polatac to chetnie sie dolacze. Na dzisiaj mam szybowca 3.3m . No moze na za tydzien bo lekko bity pozdroKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi