JarekF Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zupełnie przypadkowo wszedłem na mój profil (czegoś tam szukałem). I zauważyłem, że przy następnym logowaniu będzie to okrągła 2000-czna wizyta . Fajnie no nie ? Możecie już mi składać życzenia :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 100000000 wejść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 100000000 wejść! Oraz tyle samo albo i więcej udanych lądowań :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 gdybym pił to wnosiłbym o flaszkę... najlepszego rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Dzięki, ale dajcie już spokój. Rzeczywiście 2000 wejść, ale świętowanie tego to taki żarcik. Moderatora proszę o usunięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi