Chriss Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam, może ktoś z Was latał niedaleko Ślęży (góra niedaleko Wrocławia) i wie czy są tam duze zakłucenia czy nie?? Mam wątpliwości, gdyż na górze znajduję się wieża z antenami przekaźnikowymi sygnały radiowe i telewizyjne, i nie wiem czy to by nie przeszkadzało bardzo. Jeśli ktoś tam kiedyś latał, jeździł lub pływał modelami RC, to proszę o odpowiedź, bo wybieram się tam i chcę zabrać ze sobą model samolotu i chcę wiedzieć czy nie brał bym go na darmo. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Tam ponoć UFO zakłóca łączność, we współpracy z CIA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Aaaaj tam oni to raczej na wyższych częstotliwośćach nadają To akurat na model może niemieć aż tak dużego wpływu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi