krzychum Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam, Obecnie czas zajmował mi model Big Lama. Napiszcie proszę co sądzicie o modelu E-Flite Blade 400 3D? Z tego co widzę komplet RTF to koszt ~1550zł. Czy za tę kwotę dostanę inny RTF, który wg Waszej opinii byłby lepszym wyborem? Kwota 1550zł to max ile mogę zainwestować w nowy sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 w tym heliku serwa padają jak muchy, esc 25A przegrzewa się, żyroskop nie jest najlepszy i są to rzeczy, które napewno wymienisz. Obecnie jest na rynku blade 450 z innymi serwami, zyrkiem i esc. (powinien być w tej samej cenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jakby co, to mam do sprzedania Trexa 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi