mati1988k Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam. Jestem już w połowie budowy cessny 182 (tej ze wspólnego projektu) I mam pytanie. Jaki silnik do niej wstawić ? Prosiłbym o podanie jakiegoś z tej strony: http://www.unitedhobbies.com Dodam, że moja cessna ma trochę cięższe podwozie niż to jest w planach. Bo latamy na trawiastym lotnisku. Zdjęcia potem tutaj wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 cześć już masz jakiś silnik czy jeszcze czekasz na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ciągle czekam Bo budowa cessny na razie soi w miejscu (nie mam listewek ) i jakoś nie mogę się zabrać za ich zakup bo ciągle coś mi wyskakuje (finansowo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.