blackriver Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Mam pytanie. Czym rozdzielacie cele - taka zajebiście trzymająca dwustronnie przylepna gąbka :evil: , wiem szukałem na forum, nożem trochę się boję, może jakąś chemię ktoś testował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Plastikowa linijka, żyłka, itp. Nie używaj tylko metalowych(niebezpieczeństwo zwarcia blaszek) ani zbyt ostrych(rozdarcie folii alu robiącej za obudowę ogniwa) przedmiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 plecionka wędkarska tnie idealnie - palce też :wink: jeśli nie masz znajomego wędkarza to w sklepach sprzedają też na metry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeszekJ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Plastikowy nóż do kopert i WD 40. WD 40 świetnie radzi sobie z klejem na tych gąbkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Sprawdzimy patenty, dam znać co i jak poszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi