fam0wned5 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam chcę zbudować quada i nasuwają się pytania z czego to wykonać ewentualnie kupić Jakie silniki i regle itd. Posiadam aurore 9 i tu nasuwa się pytanie trzeba tam ustawiać jakieś miksery ? Prosze o podanie propozycji najlepiej sklepy w Polsce może HK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 To ja powiem tak..ja na początku to bym jakąś ramę kupił a nie budował... Silniki to zależy od wagi quada i tego co na nim chcesz "wozić"(Emax 2822 to jest chyba najczęściej używany silnik do tego ) regle to wiadomo..odpowiednie do silnika.O ile wiem to trzeba je przerobić..ale już nie pamiętam jak.Inni bardziej doświadczeni Ci pomogą..na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 http://rc-cam.pl/viewtopic.php?t=3503 Spróbuj takiej ramy, jest bardzo fajna, reszta to profile aluminiowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Chyba zbuduje coś sam a jak wygląda elektronika w nim ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jak nie masz pojęcia nawet jaka elektronika występuje w Quadokopterze bądź innych tego typu latadłach, to lepiej dużo czytaj, później bierz się za budowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Przeczytasz to wszystko i będziesz wiedział wszystko 1 12 123 1234 12345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ja wszystko wiem tylko nie wiem co to jest ten moduł co do niego się wszystko podpina jak to sie zwie etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Weź sobie przeczytaj ostatnią wypowiedz ECO w tym temacie, to powinno Ci trochę rozjaśnić sprawę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ja wszystko wiem nie wiem co to jest ten moduł czyli nie wiesz rzeczy najważniejszej. Ile jesteś w stanie przeznaczyć na całego quada? Ja swojego robiłem po kosztach i wyszło mnie to ok. 600 zł bez odbiornika i pakietów. Jest to dolna granica, górna to już kilkanaście tys zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Można False jeszcze taniej Fc u pewnego pana z sąsiedniego forum za 270 zł + reszta można się zmieścić o wiele taniej niż 600 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 cimek możesz dać link na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jak lecimy po taniości, to tu jeszcze taniej: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idproduct=17537 To chyba jakiś KK. Się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy1989 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 remzibi opisał jak prosto, tanio i szybko złożyć quadrocopter. http://www.pfmrc.eu/viewtopic.php?t=40471 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 I co? Koniec tematu? Nie będzie quadro? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Pieniądze będą za 2 tygodnie dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi