merlin1212 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Na szybko szukam TEMATU z Mirage w roli głównej i ta muzyczka.....gdzie to było please...... Panowie....proszę ....koledzy czekają......a kolejne pi....o leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Może o tych panów Ci chodzi? http://www.youtube.com/watch?v=HEe3xfWfkG8&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 To jest TO :jupi: ,dziękuję bardzo-plusik wędruje, a mina kolegów jest niezapomniana :jupi: Jeszcze raz dzięki. :* Sie zapędziłem: w HP słabo plusiki , więc stawiam wirtula LE....H Edit2: pozbierałem szczęki 2(dwóch)kolegów z podłogi. :faja: Pytali tylko o jedno-"czy tak sie da?"chyba jeden będzie pilotem :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Czy taki Mirage to ma wsteczny :crazy: to tak a propos dowcipów o francuskim wojsku :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Czy taki Mirage to ma wsteczny :crazy: to tak a propos dowcipów o francuskim wojsku :devil: Nie wiem, ale silnik odrzutowy ma dwie dziury skierowane do przodu, a tylko jedną do tyłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 hubert_tata, madrian, jest zabawa, jest i....a:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 A zawis zrobi? I ile nitro? :shock: Delty mają coś w sobie... Od pierwszych zdjęć Mirage (jeszcze III) uważałem, że to jeden z najpiękniejszych samolotów... Szwedzi też nie od macochy, choć herb, skubańcy, z naszego zerżnęli... Podobnie MiG-29 budzi we mnie podziw... Ale to moje SUBIEKTYWNE zdanie i nikt (na razie) nie musi się z nim zgadzać (nie ma jeszcze odpowiedniej ustawy)... Innym może się podobać... np. tfu! F-14 Tomcat, Su-15 :shock: ,Tornado :ble:, czy inne paskudztwo... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Mnie się podoba A-10, ale ja dziwny jestem... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 ...no ale ten świniak jest taki brzydki, że aż ładny, szczególnie w niektórych malowaniach :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi