mazur Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam. Pytanie do użytkowników w/w odbiornika. Jaki jest praktyczny, sprawdzony zasięg tego odbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam. Pytanie do użytkowników w/w odbiornika. Jaki jest praktyczny, sprawdzony zasięg tego odbiornika. Wystarczający o ile nadajnik jest sprawny ... Szybciej stracisz model z oczu niż zasięg aparatury. Nie ocenia się zasięgu odbiornika a co najwyżej jego czułość ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Wystarczający o ile nadajnik jest sprawny ... Szybciej stracisz model z oczu niż zasięg aparatury. Nie ocenia się zasięgu odbiornika a co najwyżej jego czułość ... Model straciłem w odległości ok 200m przy odbiorniku CR6D. Dziś sprawdziłem praktycznie odbiornik CR4D - odległość zmierzona samochodem, wysokość odbiornika 1,5 m nad ziemią, ten sam nadajnik. Odbiór zanikł po 900 metrach. buwi777 Bardzo cię proszę nie odpisuj na moje posty. Pytanie było do użytkowników tego odbiornika i dotyczyło praktycznego zasięgu. Z twoich postów wynika, że nie jesteś zbyt życzliwym forumowiczem. Pewnie coś cię trapi ale to nie moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi