maciek89 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 siemka!! jestem Maciek... nie bede za duzo wypisywal... latam juz 3 lata bylo tego troche na moim koncie;) i ciagle do przodu...teraz tylko benzyna i oczywiscie 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Cześć Maciek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek89 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 heh siemka olo nie wiem czy mnie dokladnie kojarzysz... ale spoko skonstruuje jakas fotke i wstawie zeby wiecej osob wiedzial z kim gada:PP pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Dobrze kojarzę ? http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=2624 A jeżeli się pomyliłem to też witam ps. Jednak dobrze skojarzyłem Jedziemy na laski tym razem wilcze będę obowiązkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek89 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 nie pomyliles sie;] altus dalej zyje i przyjezdrzam z nim na wilcze:) teraz wykonuje nowy projekt katane 2,2m na DA 50 wkrotce zrobimy poscik :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.