rabbitlkr Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Na początku było bardzo fajnie: potem było już trchę mniej fajnie... zdjęcie nie do końca pokazuje rozmiar strat, ale jeżeli sie przyjrzeć to widać, że pod folia w skrzydle leżą wklejki z pomiędzy dźwigarów...czyli skrzydło w zasadzie nie jest do odbudowy tylko do ponownej budowy... i tu najgorsze co może spotkać modelarza, pakowanie modelu do reklamówki... Póki co nie planuje odbudowy/ponownej budowy ponieważ brak mi na to funduszy i czasu a poza tym model ten był już tyle razy bity i to nie tylko przeze mnie, ze chyba należy mu sie już odpoczynek;) Żeby było śmieszniej wydarzenia te miały miejsce na 5 dni przed Piknikiem modelarskim w Kraśniku:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Jak sie teraz obserwuje ceny modeli to czlowiek zastanawia sie czy jest sens budowac samodzielne konstrukcje... Ostatnio widzialem w skorpionie sprytnego funa - 1,5m jakos - za niewiele wiecej jak 300 zl . Moze pomysl o czyms takim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Nie, na piętnastkę, która została mi po funie zbuduje Extre, i gwarantuje, że nigdzie nie kupisz zestawu, który będzie tak dobrze latał jak ten model;) ale to jeżeli będę miał wolne fundusze, póki co kompletuje wyposażenie do trochę większego modelu;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Lekko draśnięty ,nawet nie bardzo ,jakbyś widział mojego Madmana (wciąż lata) to byś mógł powiedzieć ,że był kraszowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 przyjedziesz kiedyś do Kraśnika to specjalnie wezmę szczątki i zobaczysz, że można znaleść podobieństwo z madmanem. Nie kleje go bo model zbudowany z kleju raczej nie będzie już dobrze wyglądał a i złożenie go nie jest wcale takie łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Twój fun też wygląda na mocno zużyty.Ciekawe, ja też pozbierałem całe wyposażenie do jednej reklamówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Na moim Madmanie umieściłem napis" NR2 wersja II "ale odnosi się to raczej do kadłuba Łukasz muszę "zakapować "Piotrka ,tego od Twojego Capa .Model jeszcze nie latał,choć obiecywał że oblata go wiosną razem z moim modelem. a mój już ma "wersję II" jak narazie, myslę że III nie będzie , przynajmniej nie tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Mnie ostatnio nachodzą myśli, żeby pójść do piwnicy i spróbować coś jeszcze z tego funa zrobić...Posmakowało mi latanie 3d i teraz trudno sie oderwać i to jeszcze wiedząc, że przynajmniej na 2-3 lata. Także może coś tam popróbuje działać, tylko wtedy na kadłubie będzie napis v 10.1, co najmniej;) A co do Capika to niedawno właśnie zastanawiałem sie jakie są jego losy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.