stasw328 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam Zastanawiam się nad zrobieniem (przerobieniem) samolotu na RC, który zmieści się do plecaka. Zastanawiałem się nad i E - Fun BUG Foxem Multiplexa . Co myślicie o tych samolotach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 To co jest napisane na forum. O Foxie jest olbrzymi temat. Warto poczytać. Nie ugryzie. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=7200 Przeczytałem cały temat zanim napisałem posta, jednak bardziej chodzi mi o to jaki samolot wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Fox jest lepszy. Ale żaden nie będzie idealny. To są rzutki, nie są przystosowane do latania z napędem i noszenia dodatkowej masy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ja polecam motoszybowczyk crobbe:) Kadłub konstrukcja,skrzydla szlifowane z deski balsowej. Fajnie to smiga. Latam na dużej przerwie w szkole:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Pozostanę więc przy foxie. Jak tylko wynajdę pieniądze startuję z budową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Pozostanę więc przy foxie. Jak tylko wynajdę pieniądze startuję z budową. Daj luzu z Foxem, zrobiłem dwa, zbuduj Crobe. Crobe ma DUUUUUŻO większe możliwości w powietrzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Poszukałem trochę w google i nie mogłem znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Poszukałem trochę w google i nie mogłem znaleźć Ech ta młodzież... strona i plany w zipie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=18766 30 sekund na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=18766 30 sekund na forum chwalipięta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Podoba mi się . Tak jak pisałem tylko kasa się znajdzie i robię. Z foxa narazię rezygnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 blackriver, pisaliśmy razem a tak naprawdę 28 sekund :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacred Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dobra alternatywa dla FOX'a może być Kinetic 800. Jest to całkiem udana kopia Merlina MULTIPLEX'a. Model spełnia założenia modelu "plecakowego"-ma małe wymiary jest składany. Jest tez wersja PNF. A oto mój Kinetic, walczący z wiatrem: [vimeo]http://vimeo.com/25101879[/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zdecydowałem się jednak na crobe. Chce się trochę pobawić z napędem skrzydeł . Jaka balsa idzie na kadłub? Myślałem o 1,5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubomir Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 To może podepnę się do tematu by nie zakładać nowego. Poszukuję na wakacje modelu w rodzaju crobe. Powinien to być mały, wolny i wytrzymały szybowiec. Dzięki za wszelkie propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zbuduj Crobe/ Funny Fast Birdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dziś oblatałem mojego croba w wersji moto. Jutro wrzucę filmik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A może BUG http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=7512&highlight=bug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Oto obiecany film z oblotu. Lipo 460mah 2s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi