eze Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Mam pytanie do kolegow tak jak w temacie mam apke graupner mx 12 i kupilem do tego interface hiteca z mini jackiem .Niestety aparatura wlacza sie po wlozeniu wtyczski jacka do gniazda natomiast nie dziala.Czy trzeba kabel zamienic stronami?? Druga sprawa mam tez ladowarke hitec .Nie chcial bym spalic apki ladujac ja tą ladowarka .W sklepie modelarskim powiedzieli mi zeby zmienil bieguny przed podlaczeniem. Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 przepraszam pomylilem sie w temacie interface hitec nie futaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 1. Edytuj posty zamiast pisać kolejne. Tak można a nawet należy. 2. W 99% aparatur Graupner|JR jest dioda w obwodzie ładowania, która zabezpiecza aparaturę przed odwrotnym napięciem (ale przy okazji uniemożliwia podpięcie ładowarek procesorowych) ale... 3. Kup sobie miernik uniwersalny (jeśli jeszcze nie masz). Graupner|JR ma minus na środkowym pinie gniazda - sprawdź, czy ładowarka też ma tam minus. I zrób tak żeby miała Co do interfejsu - nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ok z interfacem sie wyjasnilo dziala bezs problemow. Ladowarka hitec wymagala przelutowania przewodow,nawzajem. Wszystko dziala ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.