Skocz do zawartości

LAma V4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie ale cóż najwyżej mnie poprawcie :)

Planuje kupić lamę v4 ale w polskich sklepach ceny kształtują sie na poziomie 320-350 zł często kupuje coś w Hobby Kingu i wiem jak duże potrafią być różnice w cenach pytanie czy znacie miejsce gdzie tanio można dostać lame??

Pozdrawiam.

Opublikowano

Lama to zabawka nie heli lepiej kup cos bardziej ambitnego za 350 zł masz Belt cp a nie takie badziewie jak reklamowana lama vx.Na to szkoda kasy

Opublikowano

Lama to zabawka nie heli lepiej kup cos bardziej ambitnego za 350 zł masz Belt cp a nie takie badziewie jak reklamowana lama vx.Na to szkoda kasy

Lama jest doskonałym heli do nauki latania helikami - doskonale wiem ze są lepsze ale nie jestem idiotą zęby dać na heli 1 000 zl i rozwalić go po 30 sek - twój post nic nie wnosi wiem doskonale co kupić na następne heli - nie prosiłem o rade co KUPIC tylko gdzie tanio kupic!

PS. "350 zł masz Belt cp" ciekawe gdzie ?? za 350 to masz KIT Belt bez elektroniki i aparatury!

http://www.rc4max.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=20460&category_id=1565&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

Spamujesz tylko w moim poście!

Proszę pisać odpowiedzi na zadane pytanie - zabawy w wujka dobra rada mnie nie interesują!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.