LQ Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam. Nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie ale cóż najwyżej mnie poprawcie Planuje kupić lamę v4 ale w polskich sklepach ceny kształtują sie na poziomie 320-350 zł często kupuje coś w Hobby Kingu i wiem jak duże potrafią być różnice w cenach pytanie czy znacie miejsce gdzie tanio można dostać lame?? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jager Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Lama to zabawka nie heli lepiej kup cos bardziej ambitnego za 350 zł masz Belt cp a nie takie badziewie jak reklamowana lama vx.Na to szkoda kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Lama to zabawka nie heli lepiej kup cos bardziej ambitnego za 350 zł masz Belt cp a nie takie badziewie jak reklamowana lama vx.Na to szkoda kasy Lama jest doskonałym heli do nauki latania helikami - doskonale wiem ze są lepsze ale nie jestem idiotą zęby dać na heli 1 000 zl i rozwalić go po 30 sek - twój post nic nie wnosi wiem doskonale co kupić na następne heli - nie prosiłem o rade co KUPIC tylko gdzie tanio kupic! PS. "350 zł masz Belt cp" ciekawe gdzie ?? za 350 to masz KIT Belt bez elektroniki i aparatury! http://www.rc4max.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=20460&category_id=1565&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 Spamujesz tylko w moim poście! Proszę pisać odpowiedzi na zadane pytanie - zabawy w wujka dobra rada mnie nie interesują! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi