Łukasz K. Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam!Znalazłem u siebie w sobotę swój pierwszy model sprzed 6 lat - jaskółkę.Jest ona wykonana dość dokładnie bo robiłem ją,a raczej bardziej mój instruktor robił na modelarni.Zgubiłem do niej Statecznik poziomy,i chce dorobić taki z kawałka balsy.Chciałbym przerobić moją jaskółkę na RC. Teraz pytania: -Zrobić lotki czy SK? -Jakie wymiary SW i steru wysokości ? -serwa 9g nie będą ciężkie? Chciałbym żeby mnie tym model ktoś holował.albo ja bym go holował moim Extrimem 3d Jak myślicie ma to wszystko sens ? Model po wyrzucie z ręki szybuje dość długo więc myśle że coś by z tego było..
Cimek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Owszem da się. Aczkolwiek jak przeczytałem co napisałeś, lepiej sobie odpuść :roll:
halabala83 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 ja bym obstawiał na kier i wys . co do holowania > hmmm . lepiej wyczepiany z grzbietu nisiciela
wojtek-a Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 W "moich modelach" masz przyklad przerobki podobnego modelu na motoszybowczyk. O holowaniu szybko zapomnij...
Łukasz K. Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 Kowalika też mam ,ale gdzie ? Czego o holowaniu mam zapomnąć ?
wojtek-a Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 To holuj jak sie uczepiles :wink: . Tylko opisz w odpowiednim dziale jak to sie skonczylo :twisted: . ...zartowalem, uda sie :roll: ...
Rekomendowane odpowiedzi