Ja-Jacek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 W sobote odbyla sie proba iluminacji Mostu Srednicowego /okolice Stadionu Narodowego/ ja wybralem sie tam z kamerka i tu jest to co udalo mi sie zarejestrowac pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Super Ale te krzaki wokół stadionu to powinni wyciąć w pień i dać na to miejsce coś co pokaże pełną krasę budowli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Te krzaki to jedyny chyba na świecie las łęgowy w centrum tak dużego miasta! Ostatnio został nieco uporządkowany, stworzono kilkukilometrową ścieżkę pieszo-rowerową przez jego środek i jest fajnie. Te ujęcia były robione znad Wisły, z dołu. Z pozostałych perspektyw stadion widać bardzo dobrze, wręcz przesadnie dominuje nad okolicą. Ja-Jacek, ładna produkcja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ladziak dokladnie stalem na moscie Syreny i z tej perspektywy zarosla wlazily w kadr.Ciesze sie ze film sie podoba Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Takie wrażenie odniosłem bo kilka dni temu w wiadomościach reporter też chyba musiał stać w podobnym miejscu bo był właśnie ten sam widok co na początku filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi