Norman Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nigdy bym nie przypuszczał że ten mój brzydal lata z predkościa 180km/h Z racji jego gabarytów wydawało mi sie że lata zdecydowanie wolniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie wspomnę już o modelu jak i o pilocie,ale dodam operatora kamerki :jupi: ,super filmik :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 zawsze podczas lotów był problem , jednocześnie latać i nagrywać . Nagrywali to moi koledzy Tomek i Leszek maleńkimi kamerkami bryloczkami 808# , za co im serdecznie dziękuję bo nie miałem wcześniej żadnego filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 A trenerek 1,4 m nie styknąłby do takiego latania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 A trenerek 1,4 m nie styknąłby do takiego latania?O tym samym pomyślałem.Jednak z drugiej strony to widzę, że możliwości pilota jeszcze przez kilka sezonów nie przekroczą możliwości tego Yaka i jeden model starczy na bardzo długo. Roman ćwicz, ćwicz bo model piękny i szkoda żeby się marnował w prostych przelotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi