Bodziowaty Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Cześć. Czy ktoś z kolegów wybiera się dziś lub jutro z modelem na Ochodzitą lub Matyskę (o ile wiatr zmieni kierunek)? Wieje nam piękny południowy wiatr, na Ochodzitej powinno być OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziowaty Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No i było latanie. Według danych z meteo na bielskim lotnisku w Aleksandrowicach wiało do 15m/s a średnia 8m/s z południa. Wszystko się zgadzało poza kierunkiem wiatru, na szczycie Ochodzitej wiało z południowego zachodu. Czyli gorzej trafić nie można- nie licząc wschodu. Lataliśmy we trójkę, oprócz mnie było jeszcze dwóch modelarzy z Katowic. Zabawa była superowa i niemal półtorej godziny nalotu znów wpadło. Żałuję tylko, że nie mogę pojechać na zawody F3F o Puchar Czarnej Górze organizowane w ten weekend przez Arka Morawskiego z Nowego Targu :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No w Październiku warto by sie było spotkac na weekendowe latanko Wiesz coś na temat kwater w tym zajeździe na miejscu, ew. w bliskiej okolicy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziowaty Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jak mam być szczery to nigdy nie zwracałem uwagi na bazę noclegową w okolicach Koniakowa. Jestem jednak pewien, że nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem tam noclegu, wszak to miejscowość turystyczna, a zimą narciarska. Dużym atutem jest to, że chcesz jechać poza sezonem, więc miejsc więcej i ceny atrakcyjne. Daj znać jak pojedziesz może też się wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam serdecznie!!!! Na pażdziernik też się piszę jesli można:) Motyl kwatery w pażdzierniku znajdziesz bez problemu nawet w Wisle tylko dajcie znać jak się bedziecie wybierać pozdrawiam Piotrek Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziowaty Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jak będzie więcej chętnych to może z tego spotkania uda się zrobić forumowy zlocik. Jeżeli o mnie chodzi jestem za i piszę się na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 trzech juz jest:) Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 6-7 październik jade na ryby nad morze więc pozostaje 13-14, 20-21, albo 27-28 A co do kwater to jakieś kontakty najlepiej sprawdzone potrzebuje co bym nie szukał na łapu-capu na miejscu Najlepiej pasował by ten zajazd góralski u podnóża góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Motyl w poblizu szczytu a prawie na samym jest chata góralska uruchom wyobraźnię rano wstajesz za oknem świt , słońce sie budzi do życia nad szczytami a ty ze swoim modelem latasz w świetle wschodzącego słońca:D hehehehehhee pozdrawiam Piotrek Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 modelpiotrek, toć to o tym pisze od pierwszego postu. mają swoją www, ale nie mogę skojarzyć jak szło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G Rozanski Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ja jestem chętny jako czwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Motyl ty mowisz o parkingu i restauracji ponizej szczytu a ja o zwyklej chacie goralskiej prawie na szczycie hehehehehehehe Piotrek jest juz nas czterech:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziowaty Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jeżeli będą chętni to mogę podjechać i popytać o noclegi. Mam najbliżej z was, a tak czy inaczej na pewno do tego czasu przyjadę na Ochodzitą latać i mogę pozbierać namiary na kwatery. Myślę że to się da zorganizować. W tej chacie pod szczytem może być drogo, za wiele mniejsze pieniądze znajdziemy coś na kwaterach prywatnych w Koniakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Też tak sądzę że w Koniakowie będzie o wiele taniej:) Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ma ktoś aktualne prognozy na niedziele ?? Musze się odstresować remontu i w niedziele bym wpadł na latanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.