Andrzej68IX Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 POMOCY. Jak mam coś zrobić (napisać, odpowiedzieć) w tym programie to ciśnienie skacze mi do 200mp. Jest to najdurniejszy program jaki widziałem. A wystarczyłyby 2 przyciski - odpowiedz i wyślij. Życie jest takie PROSTE- nie komplikujmy je. Dziękuję wszystkim ( buwi777, daan, zs, karand ) którzy chcą mi pomóc ale nie mogę / nie potrafię Wam odpisać. Ilekroć wysyłam do Was wiadomość na: PW lub na Email przychodzi mi taki komunikat Hi. This is the qmail-send program at mx1.juz.pl. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out. Prawdopodobnie moje widomości do Was nie docierają. Błagam piszcie do mnie bezpośrednio na andik@go2.pl bo nie jestem w stanie Wam podziękować ani odpisać. Witam . Kupiłem używaną aparaturę Futaba 9ZAP i 2 odbiorniki Corona. W nadajniku jest również moduł Corona.W czasie prób jeden odbiornik "zaczął mrugać" i działa a właściwie działał. Coś nacisnąłem i teraz już nic nie mruga i nie działa. Proszę poradzic jak je uruchomić / zakodować. Proszę o jakiś link do artykułu, lub instrukcji obsługi / kodowania. Najchętniej kupię instrukcję obsługi po POLSKU do Futaby 9 ZAP. Jak zgrać odbiornik Corona z nadajnikiem Futaba 2,4GHz
karand Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Twoja odpowiedź do mnie doszła. Sprawdź sobie skrzynkę odbiorczą, wysłałem Ci potwierdzenie. Przeczytaj ten wątek może to rozwiąże Twoje problemy z Coroną.
Rekomendowane odpowiedzi