Jacekk1986 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Mocowania na gumę zamocuje, to nie problem- wkleję haczyki i będzie.
michalgrabowski Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ładny modelik Taką folię można dostać w każdym modelarskim np. abc-rc.pl ?
GiulioN Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 W abc-rc.pl nie ma, ale np. w modele.sklep.pl jest
andrzej351 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jak na razie efekt jest bardzo fajny- wygląda lepiej niż sobie wyobrażałem. zbudowałeś bardzo ładny ładny modeli,jestem raczej pewny że będzie dobrze latał... :mrgreen: mój COURIER był z napędem spalinowym,to był świetny samolot .
michalgrabowski Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 W abc-rc.pl nie ma, ale np. w modele.sklep.pl jest Dziękować :mrgreen:
Jacekk1986 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam. Dziś model oderwał się do ziemi. Jako, że to mój samolot do nauki latania to niestety, ale miał ciężko- wiadomo- kret (symulator to nie to samo). Ale plusy są takie, że teraz widać błędy w konstrukcji. Zdjęć niestety nie ma, ale jutro zrobię i dodam. No cóż, trudno, ale uszkodzenia nie są jakieś duże. Będę wiedział na co zwrócić uwagę przy budowie innych modeli. Podreperuję, wprowadzę kilka zmian i bogatszy o nowe doświadczenia będę dalej próbował swoich sił.
RobUK Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Z pewnością, każdy krecik przybliża nas do lepszego latania Mój Spitfire łapał krety kilkakrotnie, po małych naprawach śmiga dalej a i przy okazji kadłub mu "zesztywniał" i w tej chwili jest znacznie lepiej niż przedtem
Rekomendowane odpowiedzi