Jacekk1986 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Mocowania na gumę zamocuje, to nie problem- wkleję haczyki i będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalgrabowski Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ładny modelik Taką folię można dostać w każdym modelarskim np. abc-rc.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 W abc-rc.pl nie ma, ale np. w modele.sklep.pl jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jak na razie efekt jest bardzo fajny- wygląda lepiej niż sobie wyobrażałem. zbudowałeś bardzo ładny ładny modeli,jestem raczej pewny że będzie dobrze latał... :mrgreen: mój COURIER był z napędem spalinowym,to był świetny samolot . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalgrabowski Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 W abc-rc.pl nie ma, ale np. w modele.sklep.pl jest Dziękować :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekk1986 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam. Dziś model oderwał się do ziemi. Jako, że to mój samolot do nauki latania to niestety, ale miał ciężko- wiadomo- kret (symulator to nie to samo). Ale plusy są takie, że teraz widać błędy w konstrukcji. Zdjęć niestety nie ma, ale jutro zrobię i dodam. No cóż, trudno, ale uszkodzenia nie są jakieś duże. Będę wiedział na co zwrócić uwagę przy budowie innych modeli. Podreperuję, wprowadzę kilka zmian i bogatszy o nowe doświadczenia będę dalej próbował swoich sił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Z pewnością, każdy krecik przybliża nas do lepszego latania Mój Spitfire łapał krety kilkakrotnie, po małych naprawach śmiga dalej a i przy okazji kadłub mu "zesztywniał" i w tej chwili jest znacznie lepiej niż przedtem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi