andrewsky Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam! Wczoraj zaszalałem, pozwoliłem się wciągnąć chmurze bardzo wysoko.Zwiodła mnie dobra widoczność modelu na tle rozległych chmur.W pewnym momencie na chwilę zniknął na tle błękitnego nieba, o 16:47 na filmie stwierdziłem ,że trzeba się obniżyć -najszybciej nurkowaniem. Pozdrawiam
ppompka Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Mam takie pytanko, czym to było nagrywane?
andrewsky Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 Mam takie pytanko, czym to było nagrywane? kupiony na ebay-uPozdrawiam
buwi777 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jakim modelem latasz?? bardzo ładne widoki A tytuł wątku przeczytał ?????? EGP = Easy Glider Pro firmy Multiplex :lol2:
michalgrabowski Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Andrewsky byłbyś tak miły i podał link/jakieś namiary ? Potrzeba mi na już czegoś do nagrywania FPV Betą 1400 - obraz z 420-liniowej kamerki, przemielony przez EasyCapa - jest do :ass: Filmik fajny EDIT : Nie ma potrzeby, znalazłem EDIT 2 : Zauważyłem, że używałeś też Sony Bloggie. Jak uważasz - która z tych dwóch (brelok i Bloggie) lepsza ?
andrewsky Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 [quote name=" Zauważyłem' date=' że używałeś też Sony Bloggie. Jak uważasz - która z tych dwóch (brelok i Bloggie) lepsza ?[/quote] Sony Bloggie ma lepszy obiektyw i nagrywa full HD ,tylko jest o wiele cięższa.Porównaj te moje filmiki. Pozdrawiam
michalgrabowski Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Ile waży brelok ? Nie widzę jakoś w opisie aukcji. Bloggie waży 110 g.
andrewsky Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Ile by nie ważyła, jest leciutka 18g.
michalgrabowski Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Mmm, to miło Tańsza i lżejsza, a do tego miłe dla oka 720p Miodzio ! Wystarczy tyle w zupełności Dzięki. Aaa, a Bloggie da się zastosować do podglądu na żywo ?
andrewsky Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Przetestowałem tę kamerkę jako FPV.Lepsza jakość obrazu, tylko mniejszy kąt obiektywu.Poza tym trzeba włączyć nagrywanie, bo inaczej sama się wyłącza.
Rekomendowane odpowiedzi