Skocz do zawartości

sciagniecie mr2- niemcy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to co Malker i Marcin napisał potwierdzam w 100% ;] nie da się jeździć spokojnie mając te 18 - 19 lat! nie da sie! i niech mi ktoś powie że sie da to znaczy że kłamie ;]

Opublikowano

moze macie racje ze sie nie da ;) ale w koncu 150 to nie 500 :) z tym ze znajomy ma 500 w saleenie ale jeździ jakby mial 19 lat a ma 38 xp

Opublikowano

to co Malker i Marcin napisał potwierdzam w 100% ;] nie da się jeździć spokojnie mając te 18 - 19 lat! nie da sie! i niech mi ktoś powie że sie da to znaczy że kłamie ;]

i tu się mylisz ja musiałem zrobić prawko bo mnie w pracy "zmusili" prawko mam już 11 lat , i co zero na koncie żadnej stłuczki , żadnego mandatu, żadnego uszkodzenia własnego autka, przez te 11 lat uzytkowałem 4 autka. Dla mnie prawko to była konieczność , choć teraz nie wyobrażam sobie życia bez tego g...o papierka.

Co do autka ja mam 100km w autku co waży 2t i mocy mam dość a nawet za dużo. i tak średnia prędkośc u nas to ok 100km/h tak wieć nie ma co szaleć bo do tego trzeba treaz policzyć koszt paliwa, opon i ewentulanych napraw.

Robaf kupuj takie autko jakie Ci się podoba a przy tym jest sprawne nie ma co słuchać bo tu każdy ma w garazu "ferrari" rocznik 2000 ale każdy kozaczy jak to zwykle.

pamiętam jak z kolegami śmigaliśmy po mieście ładą co miałą ze 30 lat labo maluchem. robilismy tzw POM (powolny objazd miasta) 10-20km/h i luzik uśmiech na gębach mieliśmy od ucha do ucha a do dyspozycji ok 25Km.

Opublikowano

no wlasnie o to mi chodzilo ;)

150 kucykow jest OK

ja bardziej stawiam tu na wygląd ;) będe chcial doprowadzic to autko do stanu idealnego

i tez bede robil POM :P a co .. niech oglądają :)

i co do czesci do mr2 mowia ze pada alternator ktory kosztuje 140zl na allegro.. mowia tez zeby tego uniknac ( wymiany) trzeba zaslonic go torebka z lidla :D

p.s. zeszlismy na temat wyboru auta... ja juz wybralem... atos ma byc tylko wprawka w jazde z innymi ludźmi... mniejsze.. zwinniejsze... a mr2 jak juz ciutek pojezdze

to jak z tymi oplatami? prosilbym jakis wykaz co ile połknie

Opublikowano

Przepraszam, że znowu nie na temat kosztów sprowadzenia, ale...

ja juz wybralem

Jeżeli to ta czarna bryka z pierwszego postu, to:

1. nie ma ważnych badań technicznych, jest wyrejestrowana

2. jest też coś zepsute - zobacz sobie w opisie

W związku z tym, żebyś nie musiał jej wieźć na lawecie.

Opublikowano

nie o to chodzi ;) chodzi o to ze wybralem toyote mr2 ogolnie... nie jakies inne auto .. przy mr2 zostane tylko teraz poszukiwanie dobrego egzemplarza ;] najlepiej 2.0 140KM

a tak nawaisem mowiac .. co to jest Schaltgestänge ?? bo to jest tam uszkodzone.. w tej czarnej

to drazek zmiany biegow czy jak? bo na google grafika takie cos mi wyrzuca

Opublikowano

a tak nawaisem mowiac .. co to jest Schaltgestänge ?? bo to jest tam uszkodzone.. w tej czarnej

To jest drazek laczacy skrzynie biegow z drazkiem zmiany biegow.Do tego jeszcze trzeba wymienic uszczelke pod glowica,poprawic prawy przedni blotnik i porysowana przednia szyba.Auto o wlasnych silach z Niemiec nie wyjedzie,pozostaje laweta tylko czy warto :D
Opublikowano

Co do autka ja mam 100km w autku co waży 2t i mocy mam dość a nawet za dużo. i tak średnia prędkośc u nas to ok 100km/h tak wieć nie ma co szaleć bo do tego trzeba treaz policzyć koszt paliwa, opon i ewentulanych napraw.

no jak robisz średną 100km/h to musisz "szafe zamykać" i to często aby wyszła taka średnia :)

Opublikowano

no jak robisz średną 100km/h to musisz "szafe zamykać" i to często aby wyszła taka średnia :)

Oczywiscie ,zeby miec srednia 100km/h (np.na 1000 km odcinku) to trzeba niezle przycisnac nawet na zachodnich autostradach...no chyba ze masz wypchany portfel i nie zalezy Ci na forsie i rzniesz na przebudowach autostrad (60-80 km/h) "120"....

Czesto jazda wyglada tak ze jedziesz 4 minuty "180" by potem przez pol godziny "80" a nastepnie przez 6 minut "170" by stanac w korku na 20 minut...

Opublikowano

ten drugi sądzac po zdjeciach wyglada na zadbany ( lakier) i podoba mi sie czarny

)

...ten drugi ma do wymiany uszczelke pod glowica,szybe i cos nie tak jest ze skrzynia ...bo naprawa blachy to pikus...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.