Boogie Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Kto z was sie wybiera do Znojmo na EXFC? Dla niewtajemniczonych: www.exfc.eu 12. - 14. 08 . 2011 W tym roku ma byc sporo atrakcji- pokaz akrobacji na Extrach, jak znajde link do nich to podam. Do tego pewnie Gripeny, Albatrosy i Hind. Ja tam bede obowiazkowo, tylko, ze tym razem w troche innym charakterze. Dzisiaj dostalem potwierdzenie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 2 lata temu spodobała mi się ta impreza i w tym roku też będę Daleko nie jest więc można pojechać Krzysiek, orientujesz się może jak jest z jakimiś polami namiotowymi etc. ? Ile trzeba płacić i czy jest w ogóle możliwość rozbicia namiotu/namiotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Z tego co wiem, to nic nie placisz za rozbijanie namiotow-przynajmniej ja nic nie wiem zebysmy placili za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargo Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 wybieram się też na te zawody i może będę miał jedno miejsce wolne w samochodzie, będzie okazja pogadać Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 No mam nadzieje, ze znow sie zobaczymy, a wieczorkiem cos moze rozpracujemy. W ktorym hotelu spisz? Edit: Wiele osob pyta mnie o hotele w rejonie zawodow. Tutaj jest lista lokalnych hoteli: http://www.znojemsko.info/ubytovani.php?lang=en Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Według mnie najlepszy i najtańszy hotel na EXFC to ... namiot Na miejscu jest wszystko czego potrzeba (jedzenie, piwo, mocniejsze trunki - nie pamiętam, sanitariaty) w baaaaaarrrrrdzo przystępnych cenach, a po "rozmowach" z pilotami do późnych godzin nocnych nie trzeba nigdzie jechać Mam rację Krzychu ?? :D Link do lotniska http://www.modelcity.cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 No to jest akurat racja. I trzeba tylko szukac odpowiedniego namiotu po imprezie A z rana piekna pobudka w postaci ryku silnikow. Cos pieknego. Kurcze juz sie nie moge doczekac zawodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 A z rana piekna pobudka w postaci ryku silnikow.No to akurat w niedzielny poranek po RedBull party nie przypadlo mi do gustu :DKurcze juz sie nie moge doczekac zawodow 28 dni Szybko zleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 A w jakim konkretnie mieście są te zawody? dargo czy mógłbym się z Panem zabrać? Ja mieszkam w Pradłach (Pradła)..nie daleko Zawiercia (Zawiercie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Znojmo. Polecam imprezę, ja chyba wyjadę w czwartek żeby ze spokojem sie rozłożyć itd. Krzysiek (Boogie) Ty to ten 3 od prawej ? Nie stałeś czasem na stoisku REVOC'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Krzysiek (Boogie) Ty to ten 3 od prawej ? Od prawej: 1 - Gernot Bruckmann 2 - Ian Watson 3 - Krzysiek 4 - Ido Segev 4 - Craig Baverey 5 - Adi Kochav 6 - Shahid Banglawala a REVOC robił zdjęcie 2, 4 i 6 to piloci z UK i śwwieeetnie się na EXFC (i ogólnie w CZ) bawili EXFC w 5 minut http-~~-//www.youtube.com/watch?v=e5ZiNWlWWlE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Panowie potrzebuję skontaktować się z organizatorem tych zawodów. Czy ktoś z Was posiada do nich maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Na stronie jest..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dla zainteresowanych wyjazdem na EXFC - cennik pobytu w Modelcity: http://www.modelcity.cz/cz/?page_id=426 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ktoś wybiera się już w czwartek? (11) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zbyszku: nie sadze, ze beda noclegi jakiekolwiek mozliwe w tych domkach- zawsze ekipa je zajmowala. Ja bede od czwartku rano na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie sadze, ze beda noclegi jakiekolwiek mozliwe w tych domkach- zawsze ekipa je zajmowala.Te domki to myślę że jak będziesz na miejscu to może uda ci się zarezerwować na EXFC 2019 Cennik dotyczy wszystkiego - namiotów także Rozmawiałem dziś z Ivo i tak do końca to nic nie jest jeszcze pewne, ale najprawdopodobniej będą obowiązywać ceny podane na stronie Modelcity. Namiot po czesku to "stan" Ja bede od czwartku rano na pewno.To tylko mnie nie budź bo w środę wieczorem wybieram się gdzieś do Znojmo na piwo z Pickering-iem i raczej późno wstanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To tylko mnie nie budź bo w środę wieczorem wybieram się gdzieś do Znojmo na piwo z Pickering-iem i raczej późno wstanę Kurcze chyba pojade w srode, zeby do was dolaczyc Ja na szczescie spie w hotelu, wiec zadnych dodatkowych oplat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderok Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Być może i ja bym pojechał. jak by ktoś chciał najprawdopodobniej bede miał 2 miesca w aucie wolne wrazie czego pisać na priv pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nie wiem czy widzieliscie, ale niestety wycofali sie z organizacji lotow zespolowych, a szkoda Bo byly bardzo widowiskowe w poprzednich latach. No i w jednej z zakladek na stronie ukazala sie informacja na temat roli, ktora bede pelnil na zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi