maciej1977 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam Proszę o opinie na temat serw firmy SpringRC , nie znam ich a cena jest dość przystępna w porównaniu z np Hitec , serwa są dostępne w sklepie http://www.modelmotor.pl/category/aparatury-rc-wyposazenie-rc-serwa-rc-serwa-analogowe-serwa-springrc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunio2000 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Witaj Maciej też zastanawiałem sie nad tymi serwami cena atrakcyjna i chciałem zastosować je do mojego Pittsa 12s pod 50cc i postanowiłem je zamowieć, jak przyjdą i sprawdze ich działanie to napisze coś wiecej, ostatnie dowiedzalem sie że mój kolega lata od tamtego sezony na cefrowych serwach 13kg tej firmy i ma je zamontowane w swojej katanie 2,2m i jest z nich bardzo zadowolony i testuje je nadal dając mi troche popalić i nie miał z nimi żadnych problemów jak będę wiedział wiecej napisze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Dołączam się do kolegi, opinia pozytywna. Należy tylko się upewnić mailowo lub tel czy są od ręki ja czekałem 4 tyg na swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunio2000 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam piotrze mam nadzieje ze będą szyboko, po za tym jak sie sprawdzą to te serwa są dobrym zamienmikiem serw hiteka cena atrakcyjna, wykonanie z tego co się oriętuje dobre czego wiecej chcieć zobaczymy, wydaje mi sie ze są lepsze od Tawer pro opinie mile widzane innych modelarzy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam wszystkich co do tych serw mam zgoła odmienną opinie zakupiłem cztery szt 7kg analogowe działać działają ale mają jeden feler nie są dokładne nie wracają do neutrum nigdy w tą samą pozycje mam je zamontowane na lotkach ,w ogonie miałem dwa niezależne serwa ale zrezygnowałem ich dokładność pozostawia wiele do życzenia, skusiła mnie cena a teraz wymieniłem je na hitek i mam problem z głowy są dokładne super się centrują Z moich doswiadczeń jakie miałem z serwami spring moge powiedzieć tylko jedno cena adekwatna do jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.