OpawelQ Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Jestem nowy i na forum i w ogóle w tych sprawach modelarstwo/rc No może kiedyś miałem latawca na sznurku Zrezygnowałem z grania w gry na komputerze na rzecz znalezienia sobie hobby i może mi się tu spodoba ale nigdy sie nie dowiem do puki czegoś nie spróbuję Aha przypomniało mi się jak dawno dawno temu jako dziecko dostałem metalowy czołg na baterie sterowany pilotem na kablu zepsuło sie światełko i strasznie się bałem w ogole rozkręcić aby nie popsuć jeszcze bardziej, ale po długi czasie namyśleń zaryzykowałem i od tej pory rozkręcałem wszystko co tylko mogłem A w rc mi się podobają latające zabawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam kolejnego krajana na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpawelQ Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 a co to znaczy krajana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 a co to znaczy krajana ? O Boże! To znaczy witaj z tego samego rejonu zamieszkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpawelQ Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 A no to miło mi Właśnie mam w planach się przejść do chyba jedynego sklepu modelarskiego w Libiążu. Ty ten sklep pewnie znasz na pamięć Aha jak by co to jestem Stolarzem/meblarzem. Robię meble na wymiar kilka lat. A przy schodach pracowałem nie długo. W tej dziedzinie mogę trochę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Na początek moja rada to poczytaj dokładnie forum jak,co i do czego. A potem wybierz się do sklepu. Polecam ten sklep http://abc-rc.pl/ w Mysłowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi