Janosik72 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 piszac 3 cell znaczy ze szeregowo jest 3 czyli wszystko okey . daj te fotke zeby bylo dobrze :? czys nie wspominal ze podwazales cos i sprawdzales Pokusiłem się otworzyc klapkę i co widzę na tabliczce akumulatora? 2200mAh. z pewnoscia masz 6 ogniw w ukladzie 3s2p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Nie mam 6 ogniw tylko 3. jestem tego pewien. Ponadto pisze wyraźnie 2200 mAh. gdyby było inaczej- sklep nie zbywałby mnie i nie zmieniałby parametrów w opisie produktu. Fotka będzie jutro tak dla pewności. Ponadto bateria ta w pełni naładowana trzymałaby jakies 7 godzin na wyłączonym podświetleniu ekranu a nie 3 godz 39 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Obiecane zdjęcia akumulatora: oraz zdjęcie fikcyjnego opisu produktu na stronie sklepu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi